Avrupa Parlamentosu'ndan Gürcistan'a Vizesiz Seyahat Kararı

Avrupa Parlamanetosu'nda Gürcistan için vizesiz seyahat kararını oyladı. 647 parlamenterin katıldığı oturumda 553 parlamenter Gürcistan'a vizesiz seyahat için evet oyu verdi. 66 parlamenterin red oyu verdiği oylamada 28 parlamenter çekimser kaldı.

Avrupa Parlamentosu'ndan Gürcistan'a Vizesiz Seyahat Kararı
Chveneburi NET
Chveneburi NET
02 Şubat 2017 Perşembe 14:24

Avrupa Parlamanetosu'nda Gürcistan için vizesiz seyahat kararını oyladı. 647 parlamenterin katıldığı oturumda 553 parlamenter Gürcistan'a vizesiz seyahat için evet oyu verdi. 66 parlamenterin red oyu verdiği oylamada 28 parlamenter çekimser kaldı. AB parlamenterleri oylama sonuncunun açıklanmasını alkışlarla karşılık verdi.

Artık Gürcistan vatandaşları, AB ve AB'ye aday ülkelerine, Schengen ülkelerine vizesiz seyahati için son prosedürü tamamlamış oldu. Kararın teknik olarak uygulaması Mart ayının sonu Nisan ayının başlarında yürürlüğe girmesi bekleniyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.