Başbakan Giorgi Kvirikaşvili Bakü'de

Gürcistan başbakanı Giorgi Kvirikaşvili Azeri mevkidaşı Artur Rasizade ve Azerbaycan cumhurbaşkanı Ilham Aliyev ile Bakü’de bir araya geldi.

Başbakan Giorgi Kvirikaşvili Bakü'de
31 Ağustos 2016 Çarşamba 16:40

Gürcistan başbakanı Giorgi Kvirikaşvili Azeri mevkidaşı Artur Rasizade ve Azerbaycan cumhurbaşkanı Ilham Aliyev ile Bakü’de bir araya geldi. İki ülke arasındaki işbirliği konularının ele alındığı görüşmede Kvirikaşvili’ye Gürcistan enerji bakanı Kakha Kaladze ve Dışişleri bakan yardımcısı Gigi Gigiadze eşlik etti.
 

İki ülke arasındaki ilişkiler coğrafi ve siyasi açıdan büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan Dışişleri bakanı Elmar Mammadyarov’un Tiflis’e yaptığı ziyaretin ardından gerçekleşen bu üst düzey görüşme, önemli anlaşmaların önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanabileceği anlamına geliyor.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.