Gürcistan'da Göstercilerin Bir Talebi Daha Karşılandı

Gürcistan hükümeti, 20 Haziran'da başlayan protestolarda muhalefetin bir isteği daha yerine getirildi. Polisin aşırı ve orantısız güç kullandığı kanlı gösterilerde muhalefetin gösterilerde de dile getirdiği seçim sistemindeki değişiklik talebi karşılandı. Muhalefet uzun zamadan beri bunu talep ediyordu ve  bunun için bilerce imza toplanmıştı. Muhalefetin zaferi ile sonuçlana bu talebe hükümet yeşil ışık yaktı. 

Gürcistan'da Göstercilerin Bir Talebi Daha Karşılandı
Chveneburi NET
Chveneburi NET
24 Haziran 2019 Pazartesi 17:33

Gürcistan hükümeti, 20 Haziran'da başlayan protestolarda muhalefetin bir isteği daha yerine getirildi. Polisin aşırı ve orantısız güç kullandığı kanlı gösterilerde muhalefetin gösterilerde de dile getirdiği seçim sistemindeki değişiklik talebi karşılandı. Muhalefet uzun zamadan beri bunu talep ediyordu ve bunun için bilerce imza toplanmıştı. Muhalefetin zaferi ile sonuçlana bu talebe hükümet yeşil ışık yaktı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.