Gürcistan Kültür ve Anıtları Koruma Bakanı Artvin'de

Gürcistan Kültür ve Anıtları Koruma Bakanı Mikheil Giorgadze, Artvin'deki Gürcü kiliselerde incelemelerde buludu.

Gürcistan Kültür ve Anıtları Koruma Bakanı Artvin'de
Chveneburi NET
Chveneburi NET
11 Eylül 2017 Pazartesi 23:44

Gürcistan Kültür ve Anıtları Koruma Bakanı Artvin'de
İlgili Galeriye Git

Gürcistan Kültür ve Anıtları Koruma Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanması planlanan protokol kapsamında yer alan Erzurum ve Artvin bölgesinde bulunan tarihi yapıları ve arkeolojik kazı çalışmalarını yerinde görmek amacıyla yapılan ziyarette İşhan Kilisesi, Oşki Manastırı, Tekkale Kilisesi, Dolishane Kilisesi, Tibet Kilisesi ve Şavşat Kalesi’nde gerçekleştirilen arkeolojik kazı çalışmalarını yerinde incelemelerde bulundular.

9-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ziyarete, Gürcistan Kültür ve Anıtları Koruma Bakanı Mikheil Giorgadze, Gürcistan Ankara Büyükelçisi İrakli Koplatadze, Bakan Yardımcısı Levan Kharatişvili ve Türkiye'deki Kültürel Miras Dairesi'nin Başkanı Nikoloz Antadze katıldı.

Gürcistan Kültür ve Anıtları Koruma Bakanı Mikheil Giorgadze Artvin'deki restorasyon yapılacak kiliselere Gürcistan'dan da uzmanların katılcağını söyledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.