Levan Varşalomidze’nin Seçim Vaadine Muhaliflerinden Tepki

Levan Varşalomidze seçim çalışmalarında tekrar hükümete geldiklerinde evsizlere sosyal güvencesi olmayanlara ev sözünü verdi.

Levan Varşalomidze’nin Seçim Vaadine Muhaliflerinden Tepki
Chveneburi NET
Chveneburi NET
23 Temmuz 2016 Cumartesi 01:43

Levan Varşalomidze seçim çalışmalarında tekrar hükümete geldiklerinde evsizlere, sosyal güvencesi olmayanlara ev sözü vermiş. Bu sözünü evsizlerle birlikte ortak yazılı bir metinle protokol imzalamıştı.

Bunun ardından çeşitli sivil toplum kuruluşları ve iktidar partililer bunun seçmene açık bir rüşvet anlamına geldiğini yasalara aykırı olduğunu iddia ederek, suç duyurusunda bulunmuşlardı. Ardında konu ile ilgili bir inceleme başlatıldı.

Bunun hesabını halka vereceğini ve halkla birlikte halkın isteklerine kulak verip el birliği ile ülkeye hizmet etmeye tekrar talip olduğunu belirten Levan Varşalomidze’ye gazeteciler “Bu vaadinin kaynağını nereden bulacaksınız?” sorusuna karşılık; “Biz programımızı halka sunduk, kaynağını 2017 yılı bütçesinden karşılayacağız.” dedi.

Levan Varshalomidze





 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.