Eski First Lady Gürcistan Seçimlerinde Aday

Gürcistan eski Devlet Başkanı Mikeil Saakaşvil'nin eşi eski first lady Sandra Roelofs Gürcistan'da 8 Ekim 2016 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Samegrelo'dan eşinin eski partisi Ulusal Birlik Hareketi'nden (Ertiani Natsionaluri Modzraoba) aday. 

Eski First Lady Gürcistan Seçimlerinde Aday
Chveneburi NET
Chveneburi NET
25 Ağustos 2016 Perşembe 23:40

Gürcistan eski Devlet Başkanı Mikeil Saakaşvili'nin eşi eski first lady Sandra Roelofs Gürcistan'da 8 Ekim 2016 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Samegrelo'dan eşinin eski partisi Ulusal Birlik Hareketi'nden (Ertiani Natsionaluri Modzraoba) aday. 

Eski first lady Zugdidi'den bölge milletvekili adayı olduğunu partisinin Zugdidi'deki seçim çalışmalarında ilan edildi. "Benden hep şunu dinlerdiniz, politika çok zor, çok meşakatli bir şeydir. Benim için zor bir seçim oldu." diyen Sandra Roelofs bu seçimi yaparken kimse engel olmadı dedi. 2012 yılına kadar Gürcistan'ın gelişme ivmesinin artık olmadığını, tekrar iktidara geldiklerinde geçmiş dönemdeki hataları bir daha tekrarlamayacaklarını, bunun garantisini verdiğini söyleyen Sandra Roelofs, yeniden Gürcistan'ın gelişmesi yönünde tüm güçleri ile çalışacağını söyledi.

Eski fist lady Sandra Roelofs Ulusal Birlik Hareketi'nin (Ertiani Natsionaluri Modzraoba) ilk 20 kişilk listenin ikinci sırasına getirildi. Birinci sırada partinin lideri Gürcistan Meclis esi Başkanı Davit Bakradze.

Sandra Roelofs, politikaya atılma sinyalini daha önceden vermişti. Eski first lady Sandra Roelofs, Gürcistan Acara eski hükümet Başkanı Levan Varşalomidze'nin politkaya dönme kararının ardından ülkeye dönerken Sarp'ta coşkulu kalabalıkla birlike karşılamıştı.

Levan Varşalomidze - Sandra Roelofs
Sandra Roelofs
Sandra Roelofs


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.