Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Yeni Başkanını Seçti

Gürcistan, Acara Özerk Cumhuriyeti’nin Batum kentinde 8 Kasım 2018 tarihinde Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği kongresi toplandı. Dernek başkanlık seçimi için gizli oylama yapıldı. Yapılan oylama neticesinde Osman Çalışkan başkan seçildi. Osman Çalışkan üç yıl görev yapacak. Genel Kurul toplantısında dernek başkanının yanı sıra yönetim ve denetim kurulu üyeleri de seçildi.

Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Yeni Başkanını Seçti
Chveneburi NET
Chveneburi NET
25 Kasım 2018 Pazar 23:05

Gürcistan, Acara Özerk Cumhuriyeti’nin Batum kentinde 8 Kasım 2018 tarihinde Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği kongresi toplandı. Dernek başkanlık seçimi için gizli oylama yapıldı. Yapılan oylama neticesinde Osman Çalışkan başkan seçildi. Osman Çalışkan üç yıl görev yapacak. Genel Kurul toplantısında dernek başkanının yanı sıra yönetim  ve denetim kurulu üyeleri de seçildi.

Gürcistan'daki iş ortamını teşvik etmek, cazip bir yatırım ortamı olan Gürcistan’ın   uluslararası alanda daha iyi tanıtılması, merkezi   ve yerel  hükumetle dernek üyesi firmaların lobi faaliyetleri sağlanmasını amaçlayan Uluslararası Yatırımcılar Derneği,  üye firmaların sorunlu konularının incelenmesi, analizi ve ilgili kurumlara sunum yapıyor, dernek ayrıca Gürcistan ve yurtdışında üye şirketlerin tanıtımını yapıyor.

Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği’nin yeni Başkanı Osman Çalışkan Turkiye  ve Gurcistan komsu, dost ve kardeş ülkesi olmanın yanında akrabalık ilişkileri olan bir ülkedir. Gürcistan’da Türk yatırımları önemine değinen Osman Çalışkan herkesi yatırıma davet etti.

Geonet Expo firmanın kurucusu olan Osman Çalışkan, Batum’da Expo Batumi adı altnda Expo Batumi Travel, Agro Batumi Tarım, Expo Med Batumi (sağlık turizmi) ve Batumi Build (inşaat yapı fuarı) adında 4 fuar düzenledi.

7-9 Aralık 2018 tarihinde  Osman Çalışkan, Batum’da Batumi Build  2018 inşaat yapı fuarını düzenliyor.

Batumi Build  2018


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kazım çankaya - 5 yıl önce
Osman bey bu güzel habere çok sevindim geçmişten gelen başarılı ve soyadınız gibi çalişkan mucadeleci yapiniz daha güzel başarılara laik rabbim güzel hizmetler etmenizi nasip etsin başarılarının artarak devam etmesini dilerim
Avatar
murat iç - 5 yıl önce
hayırlı olsun vatana mıllete