15 Temmuz Şehitleri İçin Batum’da Mevlid

FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimi esnasında şehit olan vatandaşlar için  Gürcistan'ın Batum kentinde mevlid okutuldu.

15 Temmuz Şehitleri İçin Batum’da Mevlid
27 Ağustos 2016 Cumartesi 13:03

FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimi esnasında şehit olan vatandaşlar için  Gürcistan'ın Batum kentinde mevlid okutuldu. Batum Orta Camii’nde cuma namazından sonra gerçekleşen mevlid programını Türkiye'nin Batum Başkonsolosluğu düzenledi.
 
Başkonsolos Yasin Temizkan yaptığı konuşmada bölgede yaşayan Türk ve Gürcü Müslümanların bu kalkışmayı lanetlediğini ve Türkiye için dualar ettiklerini söyledi. Bu tür mevlid organziasyonlarının önemine değinen Temizkan ülkemizde yaşanan darbe ve terör eylemlerinin huzurumuzu bozmak için gerçekleştiğini ancak halkımızın dik duruşu sayesinde darbecilerin ve teröristlerin asla kazanamayacağını kaydetti.
 

Batı Gürcistan Müftüsü Beglar Kamaşide tarafından okunan ve çok sayıda Gürcü ve Türk vatandaşının katıldığı mevlidde, Gürcü Müslümanlar ve din adamları, Türkiye'de son dönemde yaşanan terör olaylarından duydukları üzüntüyü ve Türkiye'ye desteklerini ifade ettiler.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.